Klassiska ansiktsbehandlingar

Våra klassiska ansiktsbehandlingar passar alla hudtyper. Vi gör alltid en hudanalys då vi ser vad just din hud behöver och vilka produkter vi kommer att använda i behandlingen. Här får du både en avslappnande och skön stund samt en renare och mer välmående hud.

Biolines ansiktsbehandlingar

Bioline är ett innovativt och modernt märke inom hud och kroppsbehandlingar som kombinerar de senaste behandlingsteknikerna med aktiva produkter för all hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskap.

Dr Dennis Gross Skincare

Dr Dennis Gross erbjuder dermatologiska behandlingar som ger såväl synliga som långsiktiga resultat.

Massage

Klassisk djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen. Hjälper vid träningsvärk, ökar cirkulationen och är allmänt uppmjukande.

Kroppsbehandlingar

Vi erbjuder ett komplett urval mycket aktiva ock unika kroppsbehandlingar med slankande, dränerande, uppstramande och avstressande effekter.

Kroppsbehandlingar special

Den mest effektiva metoden för att ta bort celluliter. Slankande och figurformande behandling som förbättrar hudens struktur och ökar cirkulationen.

Vaxning

Vi vaxar med varm- och kall vax beroende på vilket område som skall vaxas. Vill du ha permanent hårborttagning så väljer du vaxning med depilar.

Händer

Klassisk handvård- Vi filar och polerar dina naglar, tar hand om nagelbanden, lackar dina naglar och avslutar med en skön handmassage.

Fötter

Klassisk fotvård- Efter ett skönt fotbad, tar vi bort förhårdnader,filar dem, klipper naglar och slipar dem. Vi lackar dina naglar och avslutar med skön fotmassage.

Ögon

Färgning och formning av fransar och bryn

Öron

Behandlingen för dig som på ett behagligt och oskadligt sätt vill rensa hörselgångarna från allehanda föroreningar, framför allt vax och slaggprodukter.

Make up

Fest make up när du ska vara extra fin och Make up rådgivning när du vill få tips och lära dig att lägga en make up om passar just dig!