Nygatans egna

Dermosonic cellulitapparat

60 min – 750 kr

En fantastisk apparat med den mest effektiva metoden för att avlägsna celluliter. Har ultraljud på den ena delen och vakuum + massage på den andra. Förebygger och behandlar också fibroser med hjälp av ultraljud. Förbättrar hudstrukturen och ökar cirkulationen. För bästa resultat rekommenderas kurbehandling på 10 ggr – 6500 kr.

Natura Bissé

CITRUS DRENCH

Återupplivar · Ger fasthet · Skyddar

En underbart skön behandling för kroppen som skrubbas mjuk genom att exfoliera bort död hudceller och sedan packas in i en citrusdoftande kroppsinpackning. Ansiktet rengörs och boostas med en fuktmask. Sedan avslutas behandlingen med en avkopplande spamassage i en återfuktande och mjukgörande bodylotion.

Behandlingen utförs med behandlingsprodukter av högkoncentrerade C-emulsioner som skyddar huden mot torrhet och förtidigt åldrande. En återupplivande behandling som fyller hela huden på energi.

105 min – 1595 kr

BAMBOO BODY SCRUB

En bodyscrub som exfolierar bort döda hudceller, stimulerar cirkulationen och lämnar huden silkeslen. Sedan appliceras en härlig bodylotion som gör huden totalt återfuktad och silkeslen.

45min – 995kr

Köp presenkort online!

Visst kan det vara svårt att hitta en bra present till våra nära och kära? Hos oss kan du köpa våra fina presentkort. Om du inte har möjlighet att komma in till oss går det även att köpa våra presentkort online!

Klicka här för att köpa presentkort

Boka online

För att hitta alla våra behandlingar och för att boka klicka här.

Kontakta oss

Nygatans SPA
Nygatan 16 B, 702 11 Örebro
019-10 44 21

Öppet: mån-fre 9-18

info@nygatansspa.se
Inga avbokningar per epost