Exceptionella ansiktsbehandlingar på 30 – 60 minuter särskilt utformade för att behandla alla behov eller förutsättningar för huden. Alla hudtyper –hyperpigmenterad hud, hud som saknar lyster, och känslig hud – kommer finna det rätta protokollet för att återställa sin skönhet och glans.

THE O2 RELAX

Renar · Lystergivande · Balanserande

Väck din hud med denna återupplivande och energi-givande behandling med rent syre, för att återfukta och ljusa upp en glåmig hud. Perfekt för den som reser ofta, och stadsbor som dagligen utsätts för luftföroreningar.

60min 1445kr

CARBOXI-EXPRESS

Lystergivande · Förnyar · Exfolierar

En expresspeeling för ett “glow on the go”. Genom en kombination av 5 st AHA-syror kommer denna tredubbla exfolieringsbehandling ge huden synbara resultat på bara 30 minuter.

30 min 745kr

THE EXPRESS FACIAL

Rengör · Återfuktar · Lugnar

En återupplivande behandling för att föryngra huden utan peeling; passar alla hudtyper. Perfekt inför ett speciellt event eller som en introduktion till ansiktsbehandlingar.

 

30 min 745kr

THE CITRUS ESSENCE

Återhämtar · Stimulerar · Formar

En kraftfull antioxidant behandling som boostar din hud med C-vitamin. Denna näringsrika behandling väcker alla sinnen, stimulerar kollagenproduktionen, minskar inflammation och ger intensivt med fukt som får din hud att stråla!

60min 1445kr

THE CURE

Avgiftar · Återställer · Återfuktar

Ett motgift mot de förödande effekterna vår moderna livsstil har på vår hud. Denna djuprengörande ansiktsbehandling innehåller en innovativ enzym-detox som både öppnar och rengör porer och utför en noggrann öppningsprocess som tar fram en otroligt mjuk och strålande hud.

60min 1495kr

THE SKIN COMFORT

Lindrar · Skyddar · Lugnar

Ta hand om din hud med en exklusiv kombination av botaniska ingredienser för att lindra sensibiliserad hud. Denna lugnande ansiktsbehandling är särskilt anpassad för hyperkänslig hud och rosacea för att återställa balansen. Resultatet är en otroligt jämn och len hud!

60min 1445kr

THE 3D COLLAGEN SHOCK

Formar · Ger fasthet · Stramar upp

Omformande och stärkande behandling med tre typer av kollagen som skulpterar och definierar din ansiktskontur. Denna innovativa ansiktsbehandling ger ett enastående lyft medan den tar fram en otroligt len och fyllig hud.

60min 1595kr

Köp presenkort online!

Visst kan det vara svårt att hitta en bra present till våra nära och kära? Hos oss kan du köpa våra fina presentkort. Om du inte har möjlighet att komma in till oss går det även att köpa våra presentkort online!

Klicka här för att köpa presentkort

Boka online

För att hitta alla våra behandlingar och för att boka klicka här.

Kontakta oss

Nygatans SPA
Nygatan 16 B, 702 11 Örebro
019-10 44 21

Öppet: mån-fre 9-18

info@nygatansspa.se
Inga avbokningar per epost