OXYGENinfusion: ansikte och kropp.

Syre – kallan till skonhet och valbefinnande

Varje cell i var kropp behöver syre för att leva. Hudens celler absorberar syre direkt från sin omgivning. När förutsättningarna är optimala och processen fungerar, bevarar huden sin motståndskraft och åldrandet fördröjs.

Stress, ålder och solexponering är några av orsakerna till att den naturliga cellaktiviteten avtar och behöver stimulans för att bibehållas. Oxygen Infusion är en exklusiv teknik utvecklad av Maya Beauty Engineering, som producerar koncentrerad, 96 % ren syrgas, direkt från omgivningen.

Denna exklusiva utrustning från Maya Beauty bygger på användning av särskilda munstycken som ≫injicerar≪ syre och aktiva substanser på djupet med hjälp av tryck, utan att använda nålar. Oxygen Infusion en intensiv behandling som förnyar huden från dess djupare skikt.

 

Vilka är effekterna av Oxygen Infusion?

Oxygen Infusion ar en överlagsen metod inom anti-age behandlingar som behandlar rynkor, spänstfattig hy, pigmentförandringar och celluliter.

Experimentella studier har visat att Maya Beauty Engineering Oxygen Infusion stimulerar produktionen av kollagen och elastin, ökar hudens återfuktning, förbättrar hudens fasthet och upprätthåller en god cellförnyelse samt stimulerar nedbrytandet av fettceller.

Huden vitaliseras och ålderstecken minskas. Rynkor, ojämn pigmentering, ärr, hudbristningar och celluliter minimeras. Hudens ton och spänst återställs. Oxylife Nova erbjuder skräddarsydda behandlingar med enastående resultat.

Oxylife Nova Oxygen Infusion -Anti-Age-behandling

Inkl.Vacumdränage,endodermal massage och oxygen infusion.

Oxygen infusion är en fantastisk metod för att behandla alla typer av ålderstecken hos huden. Pigmentförändringar,brist på spänst,linjer och rynkor eller celluliter kan reduceras med oxygen-tekniken.

 

45min 1595kr

Oxylife Nova Oxyneedling

En unik kombination av de två bästa och mest resultat givande anti-age tekniker som finns på marknaden idag. Sammansättningen av microneedling med oxygen infusion ger överlägsna och varaktiga resultat.

 

60min 2695kr

Köp presenkort online!

Visst kan det vara svårt att hitta en bra present till våra nära och kära? Hos oss kan du köpa våra fina presentkort. Om du inte har möjlighet att komma in till oss går det även att köpa våra presentkort online!

Klicka här för att köpa presentkort

Boka online

För att hitta alla våra behandlingar och för att boka klicka här.

Kontakta oss

Nygatans SPA
Nygatan 16 B, 702 11 Örebro
019-10 44 21

Öppet: mån-fre 9-18

info@nygatansspa.se
Inga avbokningar per epost