start-darphin

Efter mycket letande har vi nu tagit in ett nytt hudvårdsmärke, Darphin, som vi är väldigt nöjda med! Med sina lyxiga och resultat inriktade behandlingar ser vi framemot att jobba med Darphin.

Darphin är en fransk professionell hudvårdsserie som grundades 1958 av hudexperten och forskaren Pierre Darphin , en man som var långt före sin tid när han redan då med ett holistiskt perspektiv, skräddarsydde hudvårdsprodukter till sina patienter. Hudvårdsmärket har sedan utvecklats genom åren och är idag ett ledande, världsomspännande, exklusivt varumärke som erbjuder naturliga produkter baserade på botaniska extrakt och 100% organiska aromessenser. Produkterna komponeras mot bakgrund av ständig vetenskaplig forskning för att ge maximalt resultat. Varumärkets signum är det unika 3D-konceptet som individanpassas utifrån varje huds behov och kondition.

Darphin 3D program

Varje människas hud är unik och behöver skräddarsydda produkter.

Darphins unika trippelverkande hudvårdsprogram behandlar varje huds specifika hudkondition genom att serum, aromacare och creme verkar i symbios för att skapa perfekt balans och hjälpa huden att återfå en hälsosam kondition – omedelbart och på långsikt.

  1. SERUM- Reparerar

Intensivverkande koncentrat av växtextrakt som genom att tillföra viktiga näringsämnen omedelbart reparerar akuta tillstånd i huden och återställer dess kondition.

  1. AROMA CARE – Balanserar

Lätt essens av noggrant utvalda aromatiska oljor som återställer balansen, renar huden på djupet och ger ny hälsosam utstrålning.

  1. CREME – Vårdar och skyddar

Phytoterapi med exklusiva växtextrakt i sköna konsistenser som har till uppgift att vårda och återfukta huden, skydda mot yttre påfrestningar såväl som mot för tidigt åldrande.