Om Natura Bissé
Sofistikerad elegans, innovation och effektivitet är grundstenarna i Natura Bissé, det berömda spanska familjeägda företaget, grundat 1979 av Ricardo Fisas. Globalt erkänt för banbrytande teknologi inom resultatdriven hudvård och spa-behandlingar i världsklass. Utsökt konsistens, avancerade formuleringar och prisbelönt forskning skapar den perfekta kombinationen för hälsosam, vacker hud i alla åldrar och för alla hudproblem.

Familjen Fisas

Sedan Natura Bissé grundades av Familjen Fisas 1979, har passionen alltid varit drivkraften.
Deras framgångsrika resa är kopplat till deras passion att leda forskningen och utvecklingen inom hudvård. Passionen har alltid varit drivkraften till Natura Bissés framgångsrika resa, de ligger alltid i framkant och utvecklar oberoende, dynamiska affärsmodeller som snabbt svarar till kundens behov.

Leder forskning och vetenskap
Natura Bissé använder inte forskning och vetenskap, de leder och utvecklar den! Som en stor bidragsgivare till utvecklingen av hudvårdsteknik och genom omfattande forskning och vetenskap är Natura Bissé en erkänd marknadsledare inom utveckling av trendsättande produkter och tekniker.

Natura Bissés mål

Målet är enkelt – genom att använda framtidstänkande kreativitet, utvecklar de hudvård som ger verkliga och synbara resultat med hjälp av avantgarde teknik och en överlägsen kvalité vad gäller ingredienser. Med sitt ursprung från spa-industrin och fokusering på teknologiskt avancerade produkter, samt ingredienser från naturen med bästa innehåll, så är Natura Bissé experter på lyxiga och oförglömliga upplevelser och behandlingar.
Upplevelser utöver det vanliga Natura Bissé är inte likt något annat märke på marknaden, de ligger alltid i framkant och värnar samtidigt om grundstenarna i familjeföretaget och om sina kunder.