Centralt beläget i Örebro finner du Nygatans Spa, en lugn vrå tillägnad ditt välbefinnade, mitt i stadens snabba puls. Vi och våra medarbetare erbjuder en mängd olika behandlingar för ditt yttre såväl som för din kropp och själ. Vi erbjuder även paket för att kunna ge dig helheten.
Vi sätter kunskap om vårt arbete som högsta prioritet genom att vi är auktoriserade inom våra olika gebit. Därför vidareutbildar vi oss kontinuerligt, för att du som kund skall känna dig säker och tillhandahålla det senaste inom de olika behandlingar som vi erbjuder dig.

Vi tar emot Friskvårdskuponger/Friskvårdschecken. ( Gäller endast för massage och pedikyr )OBS! Endast massage för Örebro kommuns friskvårdskuponger.

Välkommen till oss på Nygatans Spa!

Caroline Persdotter Andersson är auktoriserad hudterapeut. Caroline tog sin CIDESCO-examen på Beauty Therapist School i Stockholm år 1989. Har arbetat både i Stockholm, Göteborg och Örebro under dessa år. Caroline är innehavare av CIDESCO-certifikat, hudhygienist-certifikat och är medlem i SHR.

Anneli Persdotter Lindström tog sin diplomering och certifiering hos Eliassons Utbildning & Hälsa och branschrådet Svensk Massage. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

logos

Köp presenkort online!

Visst kan det vara svårt att hitta en bra present till våra nära och kära? Hos oss kan du köpa våra fina presentkort. Om du inte har möjlighet att komma in till oss går det även att köpa våra presentkort online!

Klicka här för att köpa presentkort

Kontakta oss

Nygatans SPA
Nygatan 16 B, 702 11 Örebro
019-10 44 21

Öppet: mån-fre 9-18

info@nygatansspa.se
Inga avbokningar per epost